КТ "Черноморка"

Бургас

„Ние не само произвежданите дрехи, ние доставяме радост на децата и спокойствие на майките“

Галерия бебешки облекла

Видео представяне

КТ „Черноморка“ е създадена през 1950 година в гр.Бургас. Основна цел на кооперацията е да осигурява работа на хората с увреждания от града и региона.

Основната дейност на Черноморка е производство на бебешки и детски облекла за деца от 0 до 8 години. Мениджъри, дизайнери и работници създават детска мода, която е удобна, практична и ергономична. Облеклата са с оригинален дизайн и неизменно високо качество, отговарящо на изискванията на международните стандарти. Изработени са от 100% естествени материали, екологично чисти, лесни за употреба и трайни при експлоатация. Кооперацията разполага с мощности за поемане на изпълнение на специални клиентски поръчки.

Кооперацията участва в Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика в гр. Пловдив,Бебемания в гр.София, Бебезона в гр.Бургас и гр.Варна и КООП ФЕСТ БАНКЯ

Кооперацията извършва и книговезки услуги: подвързване по класически начин на дипломи, държавен вестник, учебници, счетоводни документи, журнали, книги, списания, архив, направа на папки, менюта, удостоверения, каширане, биговане, рязане на картон и др.

Председател: Антонела Стефанова Илиева
0888/002 836
0886/165 896

 

Адрес: Бургас, ул. "Одрин" № 2
Телефон: +359 56/808 180
E-mail:
Уеб сайт: http://www.chernomorka.com