Среща с Декана на Факултета по изкуствата на ЮЗУ „Неофит Рилски“

31/05/2022

Среща с Декана на Факултета по изкуствата на ЮЗУ „Неофит Рилски“

На 30.05.2022 г. в Благоевград се проведе среща на Декана на Факултета по изкуствата на ЮЗУ „Неофит Рилски“ проф. д.н. Васил Марков с председателя на НС на ТПК г-н Божидар Станчев, зам. председателя на НС на ТПК доц. д.н. Владислав Лазаров и г-н Илия Петров, член на Контролния съвет на НС на ТПК. Обсъдени бяха актуални въпроси относно участието на Факултета в юбилейния десети Европейски форум на субектите на социалната и солидарна икономика, който ще се проведе от 20 до 23 юни тази година в Международния панаир на гр. Пловдив, както и съвместните дейности на предстоящите Регионални форуми и инициативи на НС на ТПК.

Подписан беше меморандум за взаимодействие и дългосрочно сътрудничество между проф. д-р Борислав Юруков, ректор на ЮЗУ „Неофит Рилски“ и председателя на НС на ТПК г-н Божидар Станчев.

По покана на проф. д-р Емил Куков, ръководител катедра „Изобразително изкуство“ председателят на НС на ТПК г-н Божидар Станчев, зам. председателят доц. д.н. Владислав Лазаров, членът на Контролния съвет г-н Илия Петров и председателят на ТПК “Нов свят“, гр. Благоевград г-жа Елена Катранджиева-Петкова бяха гости на модно ревю „25 години специалност „Мода“.

Назад