НС на ТПК дари на УниБИТ многофункционални принтиращи устройства

НС на ТПК дари на Университета по библиотекознание и информационни технологии многофункционални принтиращи устройства на тържествена церемония по откриване на новата академична година.

Председателят на НС на ТПК г-н Божидар Станчев, доцент д.н. Владислав Лазаров – зам.-председател на НС на ТПК, инж. Димитринка Димитрова и г-н Георги Милчев, членове на УС на НС на ТПК,проф. д-р Стефан Мичев- директор на ЦПО към НС на ТПК и част от колектива на Съюза участваха като официални гости на тържественото откриване на академичната 2022 – 2023 г. в Университета по библиотекознание и информационни технологии.

В речта си пред университетската общност г-н Божидар Станчев поздрави преподавателите и студентите, като им пожела успешна и плодотворна работа в интерес на бъдещето на България. Той увери, че за НС на ТПК е привилегия да бъде сред институциите и организациите, партньори на УниБИТ.

Доцент д.н.Вл.Лазаров и проф. д-р Стефан Мичев бяха не само в амплоато на представители на НС на ТПК, но и като преподаватели в УниБИТ.

Сред официалните гости бяха вицепрезидентът Илияна Йотова, министърът на електронното управление Георги Тодоров, министърът на туризма д-р Илин Димитров и заместник-министърът проф. Мариела Модева, главният прокурор г-н Иван Гешев, представители на държавни институции и на академичната общност.

Назад