Размер на шрифта А А А
ВХОД САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ:
Име:                               Парола:

НПВЦ НПВЦ НПВЦ
НПВЦ "Жеравна"-Банкя

Национален профилактично-възстановителен център “Жеравна” – Банкя е разположен на 18 км от София в красива котловина. Климатът е умерено-континентален, известен е с минералните си извори. Хотелът е триетажен и разполага със 110 легла и 4 апартамента, като част от стаите и тоалетните възли към тях са пригодени за ползване от хора с физически увреждания, придвижващи се само с инвалидни колички. За тяхно улеснение е изграден асансьор. В стаите е осигурен достъп до Интернет. Има две конферентни зали, оборудвани с уредба за симултантен превод и мултимедия. Изградени са ресторант със 120 места и дневен бар. Центърът предлага физиотерапия и рехабилитация. Разполага със собствен паркинг, включително с места за хора с увреждания. Разплащането може да се извършва и с дебитни карти. Работи целогодишно.
Турмедико - tourmedicoplc.com хотел Жеравна Банкя- hoteljeravnabankia.com


Румен Близнашки
управител

Телефон: 02/997-70-61; 997-70-48
E-mail: jeravna_tm@abv.bg


Комплекс "Бриз-3"-Варна

Комплекс “Бриз-3” се намира в най-северната част на морската градина на града в местността “Свети Никола”. Обновената база е разположена в парк-градина от 10 дка на 100 м от пясъчната ивица с обособени алеи и кътчета за отдих и развлекателни игри, сред много плодни дървета и цветя. В градината има спортна площадка за футбол, волейбол и   баскетбол, тенис-маси, моникс, детска площадка. Комплексът работи целогодишно и разполага със 70 стаи и 2 апартамента. Стаите са удобни, със самостоятелен санитарен възел, телефон и приятен интериор. За доброто настроение на почиващите работи ресторант, вътрешен бар и кафе-сладкарница. В района на комплекса има самостоятелна вила, която предлага 6 луксозни апартаменти, сьстоящи се от хол, спалня, оборудван кухненски бокс, санитарен възел, разполагат с хладилник, телевизор, телефон и сателит. Комплексът разполага със зали за бизнес-срещи и конгресен туризъм
Телефон: 052/30 25 13


Хотел
Хотел "Ропотамо"-Приморско

Хотел “Ропотамо” се намира на 50 м. от северния плаж на града. Работи сезонно и разполага с 15 двойни стаи и 4 апартамента със самостоятелни санитарни възли.


Управител

Телефон: 0884 954 195Created & Hosting by BIAnet