Размер на шрифта А А А
ВХОД САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ:
Име:                               Парола:

Наредба за медицинската експертиза Шест месечен анализ на резултатите от реформата в ТЕЛК
19.02.2019
На 12.02.2019г. се проведе среща на министъра на здравеопазването и експерти на ведомството с: Омбудсмана на РБългария, Национално представителните организации на и за хора с увреждания, представители на Националните граждански инициативи: Системата ни убива всички и Системата ни убива, представител на СЗО за България. Присъстващите в конструктивен диалог разгледаха анализите на участиците в дискусията, базиращи се на предоставената информация от министерството на здравеопазването, за лицата преминали през системата на ТЕЛК, след старта на реформата през периода 3.08-18.12.2018г.
още ››
Среща с министъра на труда и социалната политика, относно проблеми произтичащи от Закона за хората с увреждания
19.02.2019
На 14.02.2019г. по настояване на Национално представителните организации на и за хора с увреждания, се проведе спешна среща с министъра на труда и социалната политика -Бисер Петков.
още ››
Регионален форум за социално предприемачество гр. Варна
Регионален форум за социално предприемачество гр. Варна
05.11.2018
От 9 до 11 ноември 2018 г. във Фестивален и конгресен център гр. Варна ще се проведе първото издание на Регионален форум за социално предприемачество. Съорганизатори на форума са Министерство на труда и социалната политика и Националния съюз на трудово-производителните кооперации.
още ››
Обществена поръчка за униформено облекло
25.07.2018
НАП обявява поръчка за униформено облекло, предназначена за специализирани предприятия и кооперации
още ››
Created & Hosting by BIAnet