Размер на шрифта А А А
ВХОД САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ:
Име:                               Парола:

Българска стопанска камара празнува 40 години от основаването си
Българска стопанска камара празнува 40 години от основаването си
27.04.2020

Председателят на НС на ТПК изпрати поздравителен адрес до БСК по случай

40-годишния юбилей на организацията. Адресът гласи:


Уважаеми господин Радев,

За мен е изключително удоволствие да поднеса от името на НС на ТПК и трудово-производителните кооперации в България поздравления на целия екип по случай 40-годишния юбилей, който Българска стопанска камара отбеляза наскоро. 

Тази година ние също честваме значим момент от нашата история - 125 години от основаването на първата ТПК в България. Напълно осъзнаваме важността на това да можеш да погледнеш назад със самочувствие от постигнатите успехи, както и с критичност към допуснатите грешки. Вярваме, че този балансиран поглед е в основата на дълголетието на нашите две организации.

През годините сме си сътрудничили и в благогоприятни за икономиката на България периоди, както и в периоди на тежка криза. Макар и да сме имали различни гледни точки по някои въпроси, винаги сме работили в добро партньорство за подобряване на бизнес климата в страната.

Като ваш член бихме искали да изразим особена благодарност за системните ви усилия в подкрепа на развитието на малките и средни предприятия и, в частност, за изграждането на мостове на сътрудничество между големия бизнес и социалните предприятия на хората в неравностойно положение.     

Считаме, че дългогодишното ни успешно партньорство, се дължи и на факта, че винаги сме споделяли общи ценности като коректност, прозрачност, интегритет. Вярваме, че именно тези ценности спомогнаха организациите ни да съхранят доверието на членовете си, както и доверието ни една в друга.

Затова, скъпи колеги, днес вашият празник е и наш празник. А празникът е повод да отворим сърцата си за радостта и надеждата за бъдещето, които са ни толкова нужни в този труден период.

Желаем от сърце на БСК да продължи да постига успешно целите си, оставайки вярна на ценностите и принципите си.  

А на всички членове и на оперативния екип желаем здраве, дръзновение и просперитет!

 

С уважение,

 

Стилиян Баласопулов

Председател на Националния съюз на трудово-производителните кооперации        

 Created & Hosting by BIAnet