Размер на шрифта А А А
ВХОД САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ:
Име:                               Парола:

С бодър дух и много настроение премина в Плевен събитието „Спортуваме заедно“, част от фестивала „125 години ТПК – в подкпрепа на хората с увреждания“. С бодър дух и много настроение премина в Плевен събитието „Спортуваме заедно“, част от фестивала „125 години ТПК – в подкпрепа на хората с увреждания“. С бодър дух и много настроение премина в Плевен събитието „Спортуваме заедно“, част от фестивала „125 години ТПК – в подкпрепа на хората с увреждания“. С бодър дух и много настроение премина в Плевен събитието „Спортуваме заедно“, част от фестивала „125 години ТПК – в подкпрепа на хората с увреждания“.
С бодър дух и много настроение премина в Плевен събитието „Спортуваме заедно“, част от фестивала „125 години ТПК – в подкпрепа на хората с увреждания“.
25.09.2020

В спортното мероприятие, което беше открито лично от кмета на гр. Плевен г-н Георг Спартански, се включиха членове на производителната кооперация „Мара Денчева“ и на дружеството „Тих труд“ към Съюза на глухите. Те оформиха смесени двойки от здрав човек и човек с увреждане. Двойките изминаха със спортно ходене предвиденото трасе и финишираха с усмивки на лицата, след което бяха наградени с грамоти, плакети и лакомства.

Събитието, осъществено с подкрепата на Агенцията за хората с увреждания, беше белязано с подписване на меморандум за сътрудничество между Община Плевен, Националния и Окръжния съюзи на ТПК.

Гражданите на Плевен успяха да се запознаят с дългогодишната история на трудово-производителните кооперации в България от интересните архивни материали, включени във фотоизложбата, съпътстваща събитието.


Created & Hosting by BIAnet