Размер на шрифта А А А
ВХОД САМО ЗА ЧЛЕНОВЕ:
Име:                               Парола:

Среща с председателя на Софийската организация на БСП, г-н Калоян Паргов Среща с председателя на Софийската организация на БСП, г-н Калоян Паргов Среща с председателя на Софийската организация на БСП, г-н Калоян Паргов
Среща с председателя на Софийската организация на БСП, г-н Калоян Паргов
21.12.2021

 Днес, 21.12.2021 г. в гр. София,  бул.“Дондуков“ № 11, се проведе среща  на председателя на Софийската организация на БСП г-н Калоян Паргов с ръководствата на Националния съюз на трудово-производителните кооперации, представляван от председателя Божидар Станчев и на Градския съюз на трудово-производителните кооперации гр. София, представляван от председателя доц. д. н. Владислав Лазаров и председателя на Контролния съвет Георги  Милчев.

На срещата се поставиха важни и неотложни въпроси за решаване  в областта на социалната политика като се акцентира на същността на кооперациите като субекти на социалната икономика и ролята им в социалното предприемачество на държавата, осигуряване заетост и провеждане на рехабилитация  на хора с увреждания,  участие  с  проекти за  осигуряване на достъп и условия на труд на хора с увреждания. В тази връзка беше изразено становище за  взаимодействие и сътрудничество помежду им  с цел  реализиране на съвместни  бъдещи участия  в сферата на социалната политика на държавата, както и  за законодателни промени за създаване на  по-добра нормативна база за социалните предприятия от социалната и солидарна икономика.


Created & Hosting by BIAnet